طرز تهیه نان شکم پر کالباس و پنیر

به گزارش بلاگ پو، به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، نان شکم پر یک غذای خارجی و پر هوادار است.

طرز تهیه نان شکم پر کالباس و پنیر

مواد لازم نان شکم پر

نان آلمانی یا نان همبرگر10 عدد
تخم مرغ4عدد
کالباس400 گرم
خامه1/4 لیوان
پنیر رنده شده1 لیوان
پیازچه2 عدد
پودر سیر1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفلمقدار لازم

طرز تهیه نان شکم پر

  1. تخم مرغ ها ، خامه ، پیازچه خرد شده ، کالباس خرد شده ، پنیر (پیتزا ، چدار ، پارمزان ، موزارلا و …) رنده شده ، پودر سیر ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا یکدست گردد.
  2. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد ، مقداری از بالای نان همبرگر را خالی کنید و با فشار دست خمیر داخل نان را به سمت پایین فشرده کنید.
  3. داخل هر نان مقداری از مواد بریزید ، نان ها را داخل سینی فر بگذارید و 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا مواد داخل نان کامل بپزد. سپس نان های شکم پر را سرو کنید.

پریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 13 شهریور 1400 بروزرسانی: 13 شهریور 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 35287

به "طرز تهیه نان شکم پر کالباس و پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان شکم پر کالباس و پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید