طرز تهیه پیاز سوخاری

به گزارش بلاگ پو، خوشمزه ای هستند که گاهی برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی مناسب هستند. این خوراکی های ترد و خوشمزه، یا به عنوان غذای اصلی و یا به عنوان پیش غذا و میان وعده، در کنار انواع سس مورد استفاده قرار می گیرند.

طرز تهیه پیاز سوخاری

به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره،سبزیجات سوخاری پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفداری هستند که علی رغم داشتن کالری بالا، اگر در منزل و به روش اصولی درست شوند، برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی مناسب هستند.

مواد لازم پیاز سوخاری

پیاز خام درشت2 عدد
آرد سفید یا آرد گندم معمولی1 پیمانه
آرد سوخاری1 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
زردچوبه1/2 قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردنبه میزان لازم

طرز تهیه پیاز سوخاری

  1. پیاز را پوست گرفته، بشویید و پس از خشک کردن به صورت حلقه هایی به ضخامت 1/5 تا 1 سانتیمتر برش بزنید.
  2. حلقه های پیاز را از هم جدا کنید و دقت کنید که هر کدام از حلقه ها بیشتر از دو لایه نباشند تا موقع سرخ شدن، نرم و پخته شوند.
  3. تخم مرغ را در کاسه ای شکسته، کمی نمک، زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  4. حلقه های پیاز را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و سپس در آرد سفید یا آرد گندم معمولی بغلطانید.
  5. حلقه های پیاز را برای بار دوم در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.
  6. در قابلمه یا تابه گودی روغن فراوان ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس حلقه های پیاز را در آن قرار دهید و صبر کنید تا طلایی شوند.

پریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 13 شهریور 1400 بروزرسانی: 13 شهریور 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 34884

به "طرز تهیه پیاز سوخاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیاز سوخاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید